تصویر مطلب جلسه هم‌اندیشی مسئولان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی برگزار شد
  • شنبه 2 اسفند 1399
جلسه هم‌اندیشی مسئولان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین شریفی‌دوست برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، جلسه هم‌اندیشی مسئولان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین حمزه شریفی‌دوست مسئول طرح اندیشه‌ تمدن‌ساز در واحد دانشگاهی اراک برگزار شد.

در این جلسه که به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی برگزار شد، حجت الاسلام دکتر مهدی ایمانی‌مقدم مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان مرکزی و حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر مهدی همتی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی حضور داشتند.

در این جلسه در خصوص طرح اندیشه تمدن‌ساز برگرفته از کتاب مقام معظم رهبری و تعمیم این طرح در سایر دانشگاه‌های استان بحث و تبادل نظر شد.

جلسه نقد و بررسی طرح اندیشه تمدن‌ساز در استان مرکزی برگزار شد

همچنین جلسه نقد و بررسی طرح اندیشه تمدن‌ساز با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین حمزه شریفی‌دوست مسئول طرح اندیشه تمدن‌ساز در استان مرکزی برگزار شد.

این جلسه به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، با حضور حجت الاسلام والمسلمین حمزه شریفی‌دوست، مربیان و دبیران طرح مذکور در سالن جلسات حضرت امام خمینی(ره) واحد اراک برگزارشد.

در پایان جلسه از زحمات و تلاش‌های مربیان این طرح با اهدای لوح قدردانی شد.