دکتر عطارزاده:

تصویر مطلب انتخاب واحد تکمیلی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال دوم تا 6 اسفند ادامه دارد+ جدول
  • شنبه 2 اسفند 1399
مدیرکل توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی گفت: انتخاب واحد تکمیلی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال دوم که توسط سامانه آموزشیار انجام می شود، تا 6 اسفندماه ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر ایمان عطارزاده مدیرکل توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به جزئیات برنامه زمان‌بندی انتخاب واحد تکمیلی و حذف و اضافه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال دوم، گفت: براساس این برنامه زمان‌بندی، انتخاب واحد تکمیلی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال دوم که توسط سامانه آموزشیار انجام می شود، از اول اسفندماه آغاز شده و تا 6 اسفندماه ادامه دارد.

وی اظهار داشت: حذف و اضافه نیمسال دوم از تاریخ 9 تا 14 اسفندماه انجام خواهد شد. دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برای انتخاب واحد در نیمسال دوم سال جاری باید به سامانه آموزشیار به آدرس http://edu.iau.ac.ir مراجعه کنند.

مدیرکل توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: در حال فراهم کردن و توسعه زیرساخت های لازم برای سامانه آموزشیار هستیم تا کیفیت خدمات ارائه شده به دانشجویان ارتقاء یابد.