راه‌اندازی کلینیک‌های سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران

تصویر مطلب راه‌اندازی کلینیک‌های سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران
  • شنبه 2 اسفند 1399
کلینیک‌های سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران راه‌اندازی می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دومین نشست شورای عالی بهداشت و درمان دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با حضور دکتر سیدمحمودرضا آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و دکتر علیرضا خوشدل معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار شد.

دکتر خوشدل در این نشست با تبریک ایام مبارک ماه رجب گزارشی از راهکارهای ارتقای حوزه علوم پزشکی استان تهران و استفاده از ظرفیتهای موجود جهت بهینه سازی امور آموزشی، پژوهشی و بالینی به ویژه در حوزه خدمات اجتماعی آخرین وضعیت بیمارستانها، ظرفیت های موجود و برنامه توسعه بیمارستان ها ارائه کرد.

همچنین در این جلسه در خصوص رفع مشکلات فعلی و بهبود خدمت رسانی آموزشی به دانشجویان و درمانی به بیماران تصمیماتی اتخاذ شد.

برنامه توسعه علوم و خدمات توانبخشی و سالمندی، سیاست های آموزش و پژوهش در علوم روانشناسی، برنامه اجرایی کلینیک‌های استان تهران، دهکده سلامت و سلامتکده ها، برنامه های بین المللی علوم پزشکی استان تهران، انضباط مالی، ناوگان ترابری، املاک و ابنیه در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه از جمله مواردی بود که در این جلسه مطرح شد.