به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد مشهد، دکتر مسعود طاهری لاری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی و واحد مشهد در نشست هیأت رئیسه با بیان اینکه این دانشگاه نگاه رو به جلو و تحول گرا دارد، گفت: در جذب دانشجو در دو سال متوالی رتبه برتر کشور را کسب کردیم. در حال حاضر حدود ۳۳ هزار دانشجو در واحد مشهد تحصیل می کنند که نسبت به سال گذشته ۱۳ درصد رشد دانشجویی داشتیم و در سطح استان نیز حدود ۲۳ هزار دانشجو نسبت به سال گذشته افزایش داشتیم که ۵۰ درصد از این افزایش سهم واحد مشهد و ۵۰ درصد سهم واحدهای دیگر استان است.
وی از کسب جایگاه دوم کشوری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در پایگاه رتبه بندی وبومتریکس اسپانیا در سال ۲۰۲۱ بعد از واحد علوم و تحقیقات تهران خبر داد و افزود: آزمایشگاه های استاندارد، سرای فناوری هوشمند و سلامت دارای مجوز هستند. در حال حاضر یک نمونه از آزمایشگاه های ما دارای تایید صلاحیت مرکز علمی استاندارد است.
دکتر طاهری لاری با بیان اینکه در حال حاضر ۲۶۰۰ دانشجوی غیر ایرانی در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد تحصیل می کنند، اظهار داشت: ۸ درصد از دانشجویان ما را دانشجویان غیرایرانی تشکیل می دهند و به یک سیستم کارآمدتر جهت پاسخگویی به مطالبات دانشجویان خارجی نیاز داریم.
انتهای پیام/