نخستین رویداد فناوری حوزه سلامت صنایع ریلی در دانشگاه آزاداسلامی اراک برگزار شد

تصویر مطلب نخستین رویداد فناوری حوزه سلامت صنایع ریلی در دانشگاه آزاداسلامی اراک برگزار شد
  • شنبه 2 اسفند 1399
نخستین رویداد فناوری حوزه سلامت صنایع ریلی در سرای نوآوری سلامت کار  دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اراک، نخستین رویداد فناوری حوزه سلامت صنایع ریلی به همت خانه صنعت و معدن استان مرکزی، انجمن تحقیق و توسعه صنایع و معادن استان مرکزی و سرای نوآوری سلامت کار دانشگاه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار شد.

دکتر مرتضی قاسمی معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در این جلسه به تبیین نقش دانشگاه در نوآوری و ایجاد محصولات دانش بنیان و حرکت به سمت اقتصاد مقاومتی پرداخت.

وی در خصوص اهمیت نقش HSE در صنایع ریلی و داشتن مزیت های نسبی دانشگاه در زمینه تولید محصولات فناورانه مرتبط با اینترنت اشیا در سلامت توضیحاتی ارائه کرد.

قاسمی هدف از این رویداد را گفت وگوی مدیران صنعت ریلی و اساتید دانشگاه برای دستیابی به ایده های نوآورانه مشترک در حوزه فناوری سلامت در صنایع ریلی عنوان کرد.

در ادامه هر یک از اساتید ایده هایی را در زمینه تخصصی خود مطرح کردند.

همچنین پروژه های اولویت دار فناوری درحوزه سلامت از طرف صنعت در این جلسه ارائه شد.