تصویر مطلب مقاله عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه با رتبه Q1  در مجله الزویر نمایه شد
  • یکشنبه 3 اسفند 1399
مقاله عضو هیأت علمی گروه مهندسی برق  دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه با رتبه Q1  در مجله معتبر الزویر نمایه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد کرمانشاه، مقاله دکتر فرزین شماع عضو هیأت علمی گروه مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه با عنوان Empirical Data-Driven Multi-layer Perceptron and Radial Basis Function Techniques in predicting the Performance of Nanofluid-Based Modified Tubular Solar Collectors در مجله الزویرکه دارای ایمپکت فاکتور بسیار بالای 7.246 است و در 5 درصد بالای لیست مجلات ISI WOS در JCR 2019 قرار دارد، نمایه شده است.

این مقاله تحت پروژه فرا رشته ای در حوزه مهندسی و چند ملیتی با همکاری پژوهشگرانی از دانشگاه Twente هلند، دانشگاه Perugia ایتالیا و دو دانشگاه ایرانی دیگر پیرامون پیشبینی کارایی کلکتورهای خورشیدی مبتنی بر نانو سیالات به وسیله شبکه های هوشمند عصبی مصنوعی انجام پذیرفته و در تاریخ 18 فوریه سال 2021 منتشر شده است.

کار مدلسازی و پیش بینی این پروژه مبتنی بر شبکه های عصبی مصنوعی توسط فرزین شماع که متخصص در زمینه مدلسازی، پیاده سازی و طراحی شبکه های عصبی زیستی و مصنوعی است، انجام شده است.