دومین کنگره تازه‌های نوروماسکولار ایران به صورت مجازی برگزار می‌شود

تصویر مطلب دومین کنگره تازه‌های نوروماسکولار ایران به صورت مجازی برگزار می‌شود
  • سه شنبه 5 اسفند 1399
دبیر کنگره و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران از برگزاری دومین کنگره تازه های نوروماسکولار ایران به صورت مجازی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدکاظم بخشنده دبیر کنگره و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران از برگزاری دومین کنگره تازه های نوروماسکولار ایران به صورت مجازی خبر داد.

وی اظهار داشت: امروزه سلول درمانی و ژن درمانی به عنوان جدیدترین درمان بیماری عصبی عضلانی مطرح هستند. در کنگره تازه های نوروماسکولار با دعوت از دانشمندان صاحب نظر نوروماسکولار از ایران و خارج کشور سعی شده تا از تازه های درمانی بیماری های نورماسکولار اطلاع حاصل شود و دانشجویان و استادان رشته های مختلف بالینی و علوم پایه با بحث درباره این بیماری ها زمینه های مناسبی برای پژوهش های بنیادی کاربردی آینده پیدا کنند.

دکتر بخشنده ادامه داد: متاسفانه به دلیل شرایط خاص بهداشتی کشور و بروز اپیدمی ویروس کرونا، امکان برگزاری حضوری دومین کنگره تازه های نوروماسکولار ایران فراهم نشد و این کنگره بصورت وبینار مجازی برگزار می شود.

وی تصریح کرد: تازه های تشخیصی و درمانی بیماری های مختلف نوروماسکولار از جمله میوپاتی التهابی، Spinal Muscular Atrophy ، Duchene Muscular Dystrophy در این کنگره به بحث گذاشته می شود.

دکتر بخشنده ادامه داد: محورهای این کنگره شامل بحث و تبادل نظر درباره تازه های میوپاتی التهابی و میوزیت ها، معرفی تازه های تشخیص ژنتیک بیماری های نوروماسکولار، معرفی تازه های درمانی بیماری، Spinal Muscular Atrophy(SMA)، آشنایی با تازه های سلول درمانی در بیماری های عصبی عضلانی (نوروماسکولار)، آشنایی با تازه های ژن درمانی در بیماری دیستروفی دوشن، روش های پیشگیری ژنتیک در بیماری های نوروماسکولار و معرفی بیماران جالب نوروماسکولار است.