تصویر مطلب جلسه هم‌اندیشی طرح اندیشه‌ تمدن‌ساز در دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان برگزار شد
  • دوشنبه 4 اسفند 1399
جلسه هم‌اندیشی با مربیان و دبیران طرح اندیشه‌ تمدن‌ساز در دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان با حضور مسئول این طرح برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، جلسه هم‌اندیشی اندیشه‌ تمدن‌ساز استان همدان با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه شریفی‌دوست مسئول طرح اندیشه تمدن‌ساز و مدیرکل تأمین محتوا نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی در واحد همدان برگزار شد.

حجت‌الاسلام شریفی‌دوست در جلسه هم‌اندیشی با مربیان و دبیران طرح اندیشه تمدن‌ساز استان همدان با قدردانی از حضور استادان شرکت کننده در طرح و فعالیت مستمر در جلسات، به تشریح اهداف و نتایج این طرح پرداخت و گفت: طرح مذکور در ۳۱ استان با استقبال پرشور استادان راه‌اندازی شده است.

در ادامه این جلسه استادان، مربیان و دبیران حاضر در جلسه به بیان نظرات خود پرداختند.