فرماندار صومعه سرا:

دانشگاه آزاد اسلامی در پرورش نیروهای متخصص و متعهد نقشی مهم دارد

تصویر مطلب دانشگاه آزاد اسلامی در پرورش نیروهای متخصص و متعهد نقشی مهم دارد
  • دوشنبه 4 اسفند 1399
سیدمحمدی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در پرورش نیروهای متخصص و متعهد نقشی مهم دارد و با تربیت نیروی انسانی کارآمد می تواند نیازهای علمی کشور را برطرف کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد رشت، سید جلال سید محمدی فرماندار صومعه سرا با دکتر محمد دوستار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و واحد رشت دیدار و گفت وگو کرد.

سیدمحمدی در این دیدار گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک نهاد علمی همواره در تلاش است که با انتقال دانش و تربیت نیروی انسانی کارآمد بتواند نقش مهمی در تربیت نیروهای متخصص در شهرستان و استان داشته باشد.

فرماندار صومعه‌سرا به اهمیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد صومعه سرا در جهت توسعه فرهنگی و علمی اشاره کرد و افزود: تلاش مضاعف این نهاد دانشگاهی برای ارتقاء علمی شهرستان قابل تحسین است. دانشگاه آزاد اسلامی در پرورش نیروهای متخصص و متعهد نقشی مهم دارد و با تربیت نیروی انسانی کارآمد می تواند نیازهای علمی کشور را برطرف کند.

سیدمحمدی، بهره گیری از پتانسیل‌های موجود در مباحث تحقیقاتی و عملیاتی واحد صومعه سرا را در رفع مشکلات و مسائل شهرستان صومعه سرا الزامی دانست و خاطرنشان کرد: در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان تعامل و همکاری بسیار سازنده‌ای دارد.

وی، ارتباط اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی با بخش های مختلف اجتماعی و صنعتی را نقطه عطف روابط دانشگاه آزاد اسلامی در این شهرستان برشمرد.