دکتر علمائی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس بازدید کرد

تصویر مطلب دکتر علمائی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس بازدید کرد
  • دوشنبه 4 اسفند 1399
جلسه هم اندیشی و تبادل نظر با حضور معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی در واحد پردیس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، جلسه هم اندیشی و تبادل نظر با حضور دکتر جواد علمائی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر شعبانعلی صفری ثابت مدیرکل برنامه ریزی آموزشی و درسی، دکتر اسداله متاجی مدیرکل امور آموزشی، دکتر محمدرضا اردکانی مدیرکل امور امور پژوهشی و پروژه های تحصیلات تکمیلی، دکتر جعفر اسدپور معاون همکاری های صنعتی و امور آزمایشگاهی و هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس امروز در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

دکتر علمائی در این جلسه سیاست های کلان دانشگاه و راهکارهای برون رفت از مشکلات و محدودیت های موجود را تبیین کرد.

وی همچنین از تلاش دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس قدردانی کرد.

دکتر حسین عباسپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس نیز در این جلسه گزارشی از عملکردحوزه­ های مختلف واحد پردیس ارائه کرد.

در ادامه دکتر علمائی و هیأت همراه از بخش های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس بازدید و با مدیران، اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان این واحد دانشگاهی گفت وگو کردند.