تصویر مطلب تقدیر از رئیس دانشگاه آزاد استان فارس و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه‌
  • سه شنبه 5 اسفند 1399
در مراسم اختتامیه بیست و پنجمین دوره مسابقات حفظ و قرائت قرآن کریم از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان فارس تقدیر به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد شیراز، مراسم اختتامیه بیست و پنجمین دوره مسابقات حفظ و قرائت قرآن کریم با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برگزار شد.

در این مراسم با توجه به نقش موثر و پررنگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز در برگزاری سی و چهارمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور که سال گذشته به میزبانی این واحد دانشگاهی برگزار شد، از دکتر محمد کاظم کاوه پیشقدم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و حجت الاسلام و المسلمین دکتر سجاد نیکخو مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان فارس تقدیر به عمل آمد.

همچنین از دکتر مریم زیبایی نژاد معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و سیده فاطمه دستغیب دبیر شورای قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس تقدیر شد.

انتهای پیام /