دکتر بروجردی با وزیر تحصیلات عالی افغانستان دیدار کرد

تصویر مطلب دکتر بروجردی با وزیر تحصیلات عالی افغانستان دیدار کرد
  • سه شنبه 5 اسفند 1399
معاون بین‌الملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی با وزیر تحصیلات عالی افغانستان دیدار و گفت وگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علاء‌الدین بروجردی معاون بین‌الملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی با آقای عباس بصیر وزیر تحصیلات عالی افغانستان دیدار و گفت وگو کرد.

دکتر بروجردی در این دیدار با ابلاغ سلام دکتر ولایتی رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به ارائه گزارشی در خصوص توانایی های علمی و آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت.

وی همچنین برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی در راستای ارائه خدمات بیشتر علمی و آموزشی به جوانان و مردم کشور افغانستان را تبیین و تشریح کرد.

آقای عباس بصیر وزیر تحصیلات عالی افغانستان نیز در این دیدار با اشاره به سوابق برجسته دیپلماتیک دکتر بروجردی و خدمات وی در افغانستان، نیازمندیهای آموزشی افعانستان را مطرح کرد.

وی بر توسعه رشته های پزشکی در افغانستان، برگزاری دوره های آموزشی مشترک با دانشگاه کابل، کمک به ایجاد دوره های پژوهش محور، تولید علم و تهیه مجلات علمی با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد.

وزیر تحصیلات عالی افغانستان اظهار داشت: تربیت پزشک و ارتقاء خدمات پزشکی با کمک دانشگاه آزاد اسلامی می تواند از خروج سالانه صدها میلیون دلار برای توریسم سلامت به سایر کشور جلو گیری کند.

آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی برای برگزاری رشته های مختلف مهندسی و مبادله استاد و دانشجو

دکتر بروجردی همچنین در دیدار دکتر خلیل الله کلی وار رئیس دانشگاه دولتی بلخ، خواستار برگزاری رشته های مشترک شد.

وی همچنین از آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی برای برگزاری رشته های مختلف مهندسی در مقاطع کارشناسی و ارشد، کمک به پژوهش و پایان نامه ها، مبادله استاد و دانشجو خبر داد.

وی افزود: تعدادی از اساتید این دانشگاه در حال تحصیل در دانشگاه های ایران هستند. دانشگاه بلخ ۲۰ هزار دانشجو و ۱۶ دانشکده دارد.

در این جلسه مقرر شد جزییات برنامه های همکاری توسط نمایندگانی از سوی دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه بلخ مورد بررسی قرار گیرد.