برگزاری دومین همایش ملی شهر الکترونیک در واحد همدان

تصویر مطلب برگزاری دومین همایش ملی شهر الکترونیک در واحد همدان
  • یکشنبه 23 فروردین 1394
  • 2057
دبیر همایش ملی شهر الکترونیک در خصوص این همایش گفت: پژوهشگران می توانند تا آخرین روز مرداد 94 با ثبت نام در سایت همایش مقاله خود را ارسال کنند و حداکثر طی بیست روز از نتیجه آن مطلع شوند و در نهایت این همایش در کنار کارگاه های جانبی و کاربردی در 22 مهر 94 در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار می شود.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، محمدمهدی شیرمحمدی، دبیر همایش ملی شهر الکترونیک در خصوص این همایش گفت: از ویژگی های برجسته این همایش می توان به سمت و سو دادن پژوهش ها به مطالعات کاربردی و اجرایی متناسب با ایجاد آسایش بیشتر برای شهروندان اشاره کرد.

محمدمهدی شیرمحمدی با بیان اینکه مطالعات بین رشته ای یکی از محورهای اصلی همایش ملی شهر الکترونیک است، گفت: در نخستین همایش ملی شهر الکترونیک پژوهشگرانی از رشته های فناوری اطلاعات و ارتباطات، سخت افزار و نرم افزار رایانه، الکترونیک، برق، مکانیک، عمران، معماری، علوم اجتماعی، محیط زیست، علوم پزشکی، روانشناسی، علوم تربیتی، حقوق، اقتصاد، مدیریت، گردشگری، باستان شناسی، آینده پژوهی و ... مطالعات و دستاوردهای بین رشته ای خود را در عرصه شهرالکترونیک ارائه کردند و این موضوع در همایش دوم ارتقا خواهد یافت.

وی افزود: از اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، پژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی و کارمندان خبره دستگاه های اجرایی دولتی و خصوصی برای شرکت در این همایش به آدرس ncec2015.ir دعوت به عمل می‌آید تا آخرین دستاورد های خود در موضوع شهر الکترونیک را ارائه کنند.

دبیر اجرایی همایش ملی شهر الکترونیک تصریح کرد: پس از برگزاری همایش رهیافت های نوین در فناوری اطلاعات و ارتباطات و برگزاری موفق همایش ملی شهر الکترونیک در سال 1390 که در آن چهارصد گروه پژوهشی از 105 شهر شرکت داشتند، امیدوار هستیم این همایش نیز با توجه به اینکه خیل بسیاری از پژوهشگران در رشته های مختلف می توانند در آن شرکت کنند با شکوه تر از گذشته برگزار شود.

شیرمحمدی گفت: پژوهشگران می توانند تا آخرین روز مرداد 94 با ثبت نام در سایت همایش مقاله خود را ارسال کنند و حداکثر طی بیست روز از نتیجه آن مطلع شوند و در نهایت این همایش در کنار کارگاه های جنبی و کاربردی در 22 مهر 94 در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار می شود.

وی افزود: علاقه‌مندان به برگزاری کارگاه فرصت دارند تا 15 شهریور 94 پیشنهاد خود را به دبیرخانه همایش اعلام و علاقه‌مندان به شرکت در کارگاه ها نیز می توانند تا 31 شهریور در کارگاه ها ثبت نام کنند.

همچنین، دبیر اجرایی همایش ملی شهر الکترونیک با بیان اینکه مقالات منتخب در مجله پژوهشی انگلیسی زبان Ecity منتشر می‌شود از نویسندگان مقالات خواست چنانچه تمایل به چاپ مقاله در مجله مورد نظر دارند از ابتدا مقاله خود را به زبان انگلیسی ارسال کنند.