هاشمی در واحد دیر عنوان کرد:

اعطای وام ارزان قیمت برای احداث و تکمیل ساختمان‌ واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب اعطای وام ارزان قیمت برای احداث و تکمیل ساختمان‌ واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
  • دوشنبه 24 فروردین 1394
معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی از اراضی تامین شده برای احداث ساختمان واحد دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان دیر بازدید کرد و گفت: این دانشگاه با یک هزار و ۴۰۰ دانشجو در حال فعالیت است که مجوز احداث ساختمان این دانشگاه اخذ شده و زمینی به وسعت دو و هفت دهم(2.7) هکتار از زمین شهری برای آن تملک شده است.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مهندس محسن هاشمی، معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در بندر دیر از اراضی تامین شده برای احداث ساختمان واحد دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان دیر بازدید کرد و مورد استقبال فرماندار، معاون فرماندار، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دیر و رئیس شورای اسلامی شهرستان دیر قرار گرفت.

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: برای احداث ساختمان واحد‌های دانشگاهی در شهرستان‌ها کمکی از مرکز ارسال نمی‌شود و هر واحد این دانشگاه باید بتوانند هزینه ساخت و ساز فضای مورد نیاز خود را تامین کنند.

هاشمی در بازدید از اراضی تامین شده برای احداث ساختمان واحد دانشگاه آزاد شهرستان دیر افزود: دانشگاه آزاد اسلامی طبق توافقی که با بانک ملی دارد، این بانک وام ارزان قیمت با کارمزد ۱۲ تا ۱۴ درصد در اختیار واحد‌ها قرار می دهد و این واحدهای دانشگاهی باید بتوانند از درآمدی که دارند این تسهیلات را بازپرداخت و ساختمان های خود را تکمیل و یا احداث کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دیر نیز گفت: با همکاری مسئولان کار تملک حدود 2.7 هکتار زمین برای ساخت دانشگاه آزاد اسلامی این شهرستان انجام شده و امیدواریم بزودی عملیات اجرایی آن آغاز شود.

عبدالعزیز بحرانی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی بندر دیر در چند سال اخیر از رشد و توسعه خوبی برخوردار بوده و اکنون یکهزار و۴۰۰دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.