درخشش دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی واحد قائم‌شهر در مسابقات کشتی آزاد آمریکا‎

تصویر مطلب درخشش دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی واحد قائم‌شهر در مسابقات کشتی آزاد آمریکا‎
  • دوشنبه 24 فروردین 1394
مدیر روابط عمومی واحد قائم‌شهر گفت: سید احمد محمدی دانشجوی مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر و حسن یزدانی دانشجوی سمای واحد قائم‌شهر در رقابت‌های جام جهانی کشتی آزاد ۲۰۱۵ در لس آنجلس آمریکا موفق به شکست حریفان خود شدند.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، علیرضا محمود‌پور، مدیر روابط عمومی واحد قائم‌شهر گفت: محمدی با وزن ۶۵ کیلوگرم که مدال نقره جهان در سال ۲۰۱۴ را در کارنامه خود داشت به مصاف حریف خود که عنوان پنجم جهان را درسال ۲۰۱۴ داشت به روی تشک رفت، وی بسیار مقتدرانه و در مدت زمان ۲ دقیقه و ۳۰ ثانیه ابتدایی مسابقه موفق به برتری نسبت به حریف خود شد و ۱۱ برصفر این دیدار را به سود خود پایان داد تا ایران را در مجموع ۳ بر صفر از بلاروس پیش بیندازد.

وی گفت: در وزن ۷۰کیلوگرم حسن یزدانی به درخشش خود در رده بزرگسالان ادامه داد و در یک کشتی حساس و پر تلاطم موفق شد ۳ بر یک حریف آمریکایی که برنده جردن باروز بود را مغلوب خود کند. آزادکاران ایران موفق شدند بلاروس را با نتیجه ۸ بر صفر شکست بدهند.