در جلسه رؤسای واحدها و مراکز دانشگاهی استان بوشهر

جمال‌زاده: فرایند توسعه علمی و اسلامی واحدهای دانشگاهی با شتاب بیشتر ادامه یابد

تصویر مطلب جمال‌زاده: فرایند توسعه علمی و اسلامی واحدهای دانشگاهی با شتاب بیشتر ادامه یابد
  • سه شنبه 25 فروردین 1394
نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در استان بوشهر با توجه به اهمیت نوآوری در کارها، صمیمیت و همدلی را رمز موفقیت در امور دانست و گفت: در سال جدید فرایند توسعه علمی و اسلامی واحدها باید با شتاب بیشتری ادامه یابد.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام دکتر عبدالرضا جمال زاده در جلسه رؤسای واحدها و مراکز دانشگاهی استان بوشهر به میزبانی واحد بوشهر با تقدیر از تلاش های صورت گرفته در واحدهای دانشگاهی استان، گفت: در سال جدید باید تمام فعالیت های واحدها بر اساس برنامه انجام شود، چراکه فعالیت بدون برنامه انسان را دچار روزمرگی می کند.

جمال زاده خاطرنشان کرد: شعار امسال«دولت ملت؛ همدلی و هم‌زبانی» نقشه راهی برای مسئولان و مردم است تا بتوانند در سایه همدلی و وحدت برای سربلندی ایران اسلامی در تمامی عرصه ها بکوشند.

نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در استان های فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: وحدت و انسجام ملی و اسلامی از مقوله هایی است که از دیرباز مورد توجه عالمان و خادمان به مکتب اهل بیت (ع) بوده و تا گسترش واقعی اسلام در تمام عالم ادامه پیدا خواهد کرد.

وی با توجه به اهمیت نوآوری در کارها صمیمیت و همدلی را رمز موفقیت در امور دانست و گفت: در سال جدید فرایند توسعه علمی و اسلامی واحدها باید با شتاب بیشتری ادامه یابد.

در ادامه اعضای جلسه به بیان دیدگاه ها و برنامه های خود برای سال جدید پرداختند و تهیه شناسنامه واحدها و مهمترین فعالیت ها(همراه با عکس) توسط معاونت هماهنگی ظرف مدت 10 روز جهت ارسال به معاونت برنامه ریزی دانشگاه برای 31 اردیبهشت، تشکیل کار گروه تربیت مدیران برای آینده.( توسط معاونت هماهنگی) به تصویب رسید.

همچنین تشکیل کارگروه آینده پژوهی (توسط معاونت هماهنگی)، تشکیل کارگروه خیرین دانشگاه (توسط معاونت هماهنگی) و بررسی مصوبات اجلاس 69 و گزارش اقدامات انجام شده توسط واحد و ارائه پیشنهاد از دیگر مصوبات این جلسه بود.

جلسه رؤسای واحدها و مراکز دانشگاهی استان بوشهر با حضور حجت الاسلام دکتر علی آل بویه معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر و روسای واحد در سالن شهید علیمحدی دانشکده علوم انسانی واحد بوشهر برگزار شد.