با حضور مهندس هاشمی انجام شد

افتتاح ساختمان دانشگاه آزاد اسلامی بندر کنگان

تصویر مطلب افتتاح ساختمان دانشگاه آزاد اسلامی بندر کنگان
  • سه شنبه 25 فروردین 1394
معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی، ساختمان آموزشی - اداری دانشگاه آزاد اسلامی بندر کنگان را افتتاح و خاطرنشان کرد که با توجه به موقعیت کنگان، تبدیل وضعیت این دانشگاه از مرکز به واحد ضروری به نظر می رسد.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مهندس محسن هاشمی در حاشیه بازدید و افتتاح ساختمان دانشگاه آزاد اسلامی بندر کنگان گفت: فضای مناسبی برای دانشجویان در بندر کنگان ایجاد شده که می توان از این امکانات بهترین استفاده را برد و من موضوع تبدیل وضعیت مرکز کنگان به واحد را در نشست هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی کشور مطرح خواهم کرد.

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه امکانات آزمایشگاهی، رفاهی و … در این دانشگاه مهیا شده، اظهار کرد: اکنون اولویت ما در حوزه سخت افزاری دانشگاه آزاد اسلامی بندر کنگان، تکمیل فضای فیزیکی و زیباسازی محیط آن است. محوطه دانشگاه از وضعیت مناسبی برخوردار نیست و این وضعیت باید هرچه سریعتر سامان یابد.

وی افزود: با توجه به موقعیت کنگان و همجواری با صنایع بزرگ نفت و گاز و پتروشیمی و همچنین تعداد دانشجوها و هیات علمی موجود در این مرکز آموزشی، لزوم تبدیل وضعیت دانشگاه از مرکز به واحد احساس می شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بندر کنگان نیز در این نشست اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی بندر کنگان اکنون با دو هزار دانشجو متشکل از کارکنان پارس جنوبی و فارغ التحصیلان مدارس شهرستان های کنگان، دیر، جم و شهرستان های دیگر استان بوشهر و سایر استان ها، دارای وضعیت مناسبی بوده و از ابتدا تاکنون بیش از یک هزار و ۵۰۰ نفر فارغ التحصیل داشته است.

احسان پاکدامن گفت: خوشبختانه امکانات مناسبی مانند فضای مناسب آموزشی، کارگاه ها و آزمایشگاه های تخصصیدر سال های اخیر راه اندازی شده و این امر نشان دهنده توجه بیش از پیش مسئولان دانشگاه به همجواری این موسسه آموزشی با تاسیسات عظیم نفت و گاز پارس جنوبی و همچنین ارتباط صنعت و دانشگاه و نزدیک کردن این دو محیط به یکدیگر است.

وی افزود: برنامه های مختلف و منسجمی برای افزایش بار علمی و تجربی دانشجویان و آماده سازی آنها برای ورود مستقیم به صنعت و آشنایی بیشتر آنها با محیط های شغلی در نظر داریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بندر کنگان اظهار داشت: خوشبختانه نگاه مثبت مدیران ارشد دانشگاه به شهرستان کنگان به جهت مرکزیت این دانشگاه بین چهار شهرستان جنوب استان بوشهر، باعث دلگرمی بیشتر این مجموعه در کنگان شده و مطمئناً این نگاه در آینده ای نزدیک باعث ترقی و توسعه این مرکز به یکی از مهمترین مراکز علمی استان بوشهر خواهد شد.