کسب مقام اول مسابقات کاراته بانوان آسیا توسط دانشجوی دانشگاه آزاداسلامی

تصویر مطلب کسب مقام اول مسابقات کاراته بانوان آسیا توسط دانشجوی دانشگاه آزاداسلامی
  • چهارشنبه 26 فروردین 1394
جام باشگاه های آسیا در ابتدای سال جدید خورشیدی در کشور مالزی برگزار شد. در این دوره از مسابقات بانوان ورزش کاراته به نمایندگی از 18 کشور حضور داشتند که تیم ایران در مجموع تیمی توانست عنوان قهرمانی را کسب کند.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در بخش مسابقات انفرادی بهنوش نجفی دانشجوی رشته مامایی واحد زنجان با درخشش در این مسابقات توانست مقام اول را کسب و مدال زرین طلایی را از آنِ خود کند.

بهنوش نجفی ورزشکار شایسته کشورمان در مسابقات باشگاه های آسیا با اشاره به عنوان هایی که تاکنون توانسته کسب کند، گفت: به یاری خدا و حمایت های مسئولان و تلاش های مربیان توانسته ام مقام اول مسابقات سوپر جام بین المللی ارمنستان، مقام اول مسابقات کاپ آزاد کره جنوبی ، مقام اول مسابقات جام دریای سیاه ترکیه، مقام سوم مسابقات آسیایی کشور ازبکستان، مقام دوم مسابقات کاپ آزاد جهانی ترکیه، مقام اول مسابقات آسیایی امارات، مقام پنجم مسابقات جهانی اسپانیا، مقام سوم مسابقات لیگ جهانی اندونزی و مقام دوم مسابقات کاپ آزاد تایلند را به دست آورم.