دکتر قلی زاده: در مسایل فرهنگی باید به عامل انسانی توجه کنیم

تصویر مطلب دکتر قلی زاده: در مسایل فرهنگی باید به عامل انسانی توجه کنیم
  • چهارشنبه 12 آذر 1393

حجت الاسلام و المسلمین قلی زاده با بیان اینکه در آسیب شناسی فرهنگی جامعه باید به متغییرهای درونی و بیرونی توجه شود، گفت: باید برای این موضوع به عامل انسانی و خصیصه های شخصیتی ایرانیان نیز توجه کرد.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر قلی زاده رییس سازمان سما و معاون دانشگاه آزاد اسلامی در پنجمین گردهمایی معاونان، مدیران و کارشناسان فرهنگی سازمان سما با بیان اینکه امروزجمع شدیم تا در رابطه با موضوع بسیار مهم فرهنگ و فعالیت فرهنگی صحبت کنیم، گفت: در رابطه با فرهنگ و آسیب شناسی فرهنگی در جامعه ما بحث های زیادی شده و به عوامل بیرونی و درونی بسیار پرداختند، ولی شاید موضوعی که از آن غفلت شده بحث عامل انسانی در این زمینه است.

وی افزود: ایرانیان به عنوان عامل انسانی دارای نگرش های خاص خود به زندگی هستند که این نگرش ها در طول زمان فرهنگ جامعه ما را ایجاد کرده است.

حجت الاسلام قلی زاده تاکید کرد: وظیفه امروز ما در زمینه فعالیت های فرهنگی مقابله با نگرش های منفی اقشار مختلف در جامعه است که این نگرش ها در طول زمان در مردم نهادینه شده و فرهنگ اجتماعی ما را خواهد ساخت.

وی با بیان اینکه وظیفه بخش های فرهنگی آگاهی بخشیدن است، تصریح کرد: کسی می تواند فرهنگ ساز باشد که نگاه وسیعی داشته باشد، بنابراین در زمینه فرهنگ باید از نگاه های تنگ و کوچک پرهیز کنیم و با نگاهی باز وارد این مقوله شویم.

شایان ذکر است، پنجمین گردهمایی معاونان، مدیران و کارشناسان فرهنگی سازمان سمای دانشگاه آزاد اسلامی با حضور حجت الاسلام و المسلمین زم  به مدت دو روز در حال برگزاریست که فردا نیز با سخنرانی دکتر طه هاشمی (معاون فرهنگی دانشگاه) پایان می یابد.