آمادگی واحد فیروزکوه برای میزبانی رویداد مهم ورزش دانشگاهی کشور

تصویر مطلب آمادگی واحد فیروزکوه برای میزبانی رویداد مهم ورزش دانشگاهی کشور
  • یکشنبه 4 مرداد 1394
مدیر تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه گفت: مسابقات سراسری والیبال قهرمانی تیم‌های استانی دانشگاه آزاد اسلامی از فردا در سه لیگ دسته اول، دوم و سوم به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه آغازخواهد شد.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مهندس محمد ابراهیم‌زاده اظهار کرد: بیش از 8 تیم در لیگ دسته اول حضور دارند که از امروز رقابت خود را آغاز خواهند کرد و پس از یک هفته و تعیین قهرمان لیگ دسته اول، مسابقات در لیگ‌های دسته دوم و سوم نیز در واحد فیروزکوه برگزار خواهد شد.

وی افزود:‌ در مهمترین این مسابقات و در لیگ دسته اول 8 تیم دانشگاهی ازاستان‌های خراسان رضوی، مازندران، کرمانشاه، تهران، کرمان، مرکزی، خراسان جنوبی و بوشهر حضور خواهند داشت.

ابراهیم‌زاده تاکید کرد: همه تیم‌ها از شنبه در واحد فیروزکوه حضور داشته و با حضور نماینده سازمان مرکزی و سرپرستان هرتیم قرعه‌کشی مسابقات برگزار شد. امروز نیز افتتاحیه این مسابقات مهم کشوری با حضور تیم‌های حاضر، مسئولان شهرستانی فیروزکوه، امام جمعه و فرماندار و مسئولان دانشگاهی سازمان مرکزی و واحد فیروزکوه از ساعت 15 در سالن ورزشی المهدی (عج) برگزار خواهد شد.

شهرستان فیروزکوه از چندین روز قبل با نصب بنرهای خوش‌آمدگویی و اطلاع‌رسانی خودرا آماده استقبال از تیم‌های ورزشی دانشگاهی از سراسر کشور کرده است و این نخستین بار است که مسابقات والیبال قهرمانی کشور به میزبانی واحد فیروزکوه برگزار خواهد شد به همین دلیل همه مردم فیروزکوه برای هرچه باشکوه تر برگزار شدن مسابقات دست به دست دانشگاه آزاد اسلامی داده‌اند و این پیش‌بینی وجود دارد که با استقبال کم نظیر مردم والیبال دوست فیروزکوه سالن برگزاری این مسابقات مملو از جمعیت مشتاق ورزش والیبال شود.

مسئولان واحد فیروزکوه نیز تمهیدات بسیار خوبی را برای رفاه حال دانشگاهیان و مردم علاقه‌مند به ورزش والیبال پیش‌بینی کرده‌اند که از طریق تابلوهای اطلاع‌رسانی به استحضار مردم شریف و علاقه‌مند فیروزکوه خواهد رسید.