واحد شهرکرد، میزبان خواهران والیبالیست دانشگاه‌ آزاد اسلامی از 8 استان کشور

تصویر مطلب واحد شهرکرد، میزبان خواهران والیبالیست دانشگاه‌ آزاد اسلامی از 8 استان کشور
  • یکشنبه 4 مرداد 1394
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد گفت: رقابت بین 8 تیم شرکت‌کننده در مسابقات والیبال دانشجویان خواهر از امروز چهارم مرداد ماه در مجموعه ورزشی دانشگاه آغاز می‌شود.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمد خسروی اظهار کرد: با حضور تیم‌های تهران، مازندران، لرستان، آذربایجان شرقی، سیستان و بلوچستان، کرمان، فارس و خراسان رضوی به میزبانی شهرکرد، خواهران والیبالیست دانشگاه آزاد اسلامی فردا در شهرکرد با هم به رقابت خواهند پرداخت.

خسروی تصریح کرد: مسابقات والیبال قهرمانی دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی با حضور قهرمانان 20 استان کشور در قالب 3 دسته از 3 لغایت 25 مرداد سال جاری در مجموعه ورزشی واحد شهرکرد برگزار می‌شود.