رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود خبرداد

تاسیس و ارتقاء رشته‌های چندنظمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود

تصویر مطلب تاسیس و ارتقاء رشته‌های چندنظمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
  • یکشنبه 4 مرداد 1394
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود از بسترسازی لازم برای تاسیس و ارتقاء رشته‌های چند نظمی(بین رشته‌ای) از جمله مهندسی پزشکی در مقاطع مختلف تحصیلی در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر احمد دزیانیان در دیدار پروفسور علی اکبر جلالی و پروفسور مقومی، اظهار کرد: یکی از واحدهای دانشگاهی که همواره مورد توجه سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی بوده و هست واحد شاهرود است چرا که دارای رشته‌های فنی مهندسی و پزشکی و همچنین یک بیمارستان بوده و همه اینها را در کنار هم دارد. ضمن اینکه در این واحد دانشگاهی بستر لازم برای تاسیس و ارتقاء رشته های چند نظمی از جمله مهندسی پزشکی در مقاطع مختلف تحصیلی فراهم است .

وی در مورد روند تصویب رشته‌های این دانشگاه تصریح کرد: با توجه به امکانات وسیع دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در مورد کارگاه‌ها ، آزمایشگاه‌ها و مکان‌های آموزشی، رشته‌های متعددی را در شاخه‌های فنی مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی و پزشکی درخواست داده‌ایم که ان‌شاء الله با طی مراحل قانونی این مهم نیز به سرانجام خواهد رسید .

در این دیدار مقومی و جلالی نیز با تاکید بر امکانات وسیع دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود، از این واحد دانشگاهی به عنوان یکی از مراکز آموزش عالی مطرح در کشور یاد کردند و آمادگی خود را برای هر گونه همکاری با این دانشگاه اعلام کردند.

پروفسور مقومی از سال پیش به عنوان عضو هیات علمی افتخاری دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود به همکاری علمی و پژوهشی با این دانشگاه می‌پردازد .