در دیدار با دانشگاهیان واحد میانه

تصویر مطلب دکتر انگجی: گسترش تحصیلات تکمیلی در اولویت کاری واحدهای دانشگاهی آذربایجان شرقی قرار بگیرد
  • دوشنبه 5 مرداد 1394
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت:‌ باید تصویب رشته‌های جدید در مقاطع تحصیلات تکمیلی، درآمدزایی و مدیریت هزینه در واحدهای دانشگاهی در اولویت کاری مسئولان باشد.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر سید جواد انگجی در دیدار با اعضای هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اظهار کرد: ‌ از اینکه دوباره برای خدمت به شهر و منطقه خود آمده‌ام، خوشحالم.

رئیس واحد تبریز، خواستار برنامه‌ریزی جامع و بلندمدت درباره جذب دانشجو در تمامی واحدهای دانشگاهی استان آذربایجان شد و درباره طرح تجمیع دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: طرح تجمیع دانشگاه، یکی از راهکارهای هوشمندانه دکتر میرزاده بوده و اجرای این طرح، الزامی است.

دکتر علی سلمان‌پور سرپرست واحد میانه نیز گزارشی اجمالی از عملکرد حوزه‌های مختلف این واحد دانشگاهی و مراکز آموزشی وابسته ارائه کرد و گفت: طرح تجمیع دانشگاه آزاد اسلامی را می‌توان کاری بزرگ از مدیر توانمندی همچون دکتر میرزاده عنوان کرد.

دکتر بهروز دانشیان رئیس دبیرخانه هیأت امنای استان آذربایجان شرقی هم در این دیدار، ارتقاء کمی و کیفی واحدهای دانشگاهی و موفقیت آنها در عرصه رقابت با سایر دانشگاه‌ها را خواستار شد.