برگزاری رقابت های فوتسال پسران دانشگاه آزاد اسلامی در واحد نجف آباد

تصویر مطلب برگزاری رقابت های فوتسال پسران دانشگاه آزاد اسلامی در واحد نجف آباد
  • سه شنبه 6 مرداد 1394
رقابتهای فوتسال پسران دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، از دیروز آغاز شد.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در نخستین روز این رقابت ها، تیم های خراسان رضوی، کهکیلویه و بویر احمد و خوزستان برابر حریفان خود به برتری دست یافتند.

در دسته اول این رقابت‌ها 110 ورزشکار، مربی، سرپرست و داور از تیم‌های خراسان رضوی، مازندران، خوزستان، گیلان، قم، کهکیلویه و بویراحمد و قزوین حضور دارند.

دومین روز از این مسابقات نیز عصر دوشنبه با برگزاری سه دیدار در ورزشگاه پوریای ولی نجف آباد پیگیری شد که طی آن تیم های خوزستان، گیلان و قزوین برابر حریفان خود به برتری دست یافتند.

گفتنی است مسابقات فوتسال دانشجویان پسردانشگاه آزاد اسلامی با حضور 450 ورزشکار، مربی، سرپرست و داور از 31 استان کشور در قالب سه دسته، از 3 تا 25 مردادماه درمجموعه ورزشی پوریای ولی واحد نجف آباد در حال برگزاری است.