معرفی نفرات برتر مسابقات تیمی پرتاب پنالتی بسکتبال

تصویر مطلب معرفی نفرات برتر مسابقات تیمی پرتاب پنالتی بسکتبال
  • چهارشنبه 7 مرداد 1394
مسابقات تیمی پرتاب پنالتی بسکتبال در حاشیه برگزاری مسابقات هندبال برادران دسته یک دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی در واحد قائم شهر برگزار شد.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مسابقات هندبال دسته یک برادران دانشگاه آزاد اسلامی با حضور هفت تیم از استان‌های البرز، فارس، بوشهر، کردستان، لرستان، کرمانشاه و مازندران در سالن شهدا مجتمع ورزشی واحد قائم‌شهر برگزار شد.

کوروش علیزاده مسئول اجرائی این مسابقات در این باره گفت: عصر دیروز مسابقات تیمی حرکات نمایشی پرتاب پنالتی بسکتبال با داوری رامین اسماعیلی برگزار شد، که در این رقابت‌ها کلیه تیم ها با حضور پنج بسکتبالیست در این بخش شرکت کردند و هر بازیکن فرصت داشت تا در مدت زمان تعیین شده 3 پرتاب پنالتی را انجام دهد که در نهایت تیم فارس با حضور ایرج محمدی – یوسف میرشکاری – محمدصفری- سعید رضا اندام – حسین رازقی مقام اول را از آن خود کرد.

گفتنی است، در پایان جوایز نفرات تیم برتر این بخش با حضور نماینده سازمان مرکزی، سرپرست فنی مسابقات ،معاون دانشجویی واحد قائم شهر و مسئول اجرایی مسابقات اهدا شد.

همچنین عصر امروز یک دوره کلاس آموزشی آسیب شناسی ورزشی توسط عضو گروه تربیت بدنی واحدقائم شهر برای کلیه بازیکنان، مربیان و سرمربیان تیم های شرکت کننده در این دوره از مسابقات برگزار می شود.