مسابقات بسکتبال دسته 2 بانوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان

آغاز پیکار بسکتبال دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب آغاز پیکار بسکتبال دانشگاه آزاد اسلامی
  • شنبه 10 مرداد 1394
مسابقات بسکتبال بانوان دانشگاه آزاد اسلامی فردا (یکشنبه) با حضور 12 تیم برتر دسته دوم، در سالن ورزشی امام علی (ع) واحد همدان آغاز می‌شود.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، رقابت‌های دسته 2 بسکتبال دختران دانشگاه آزاد اسلامی با حضور تیم‌های کردستان، قزوین، خراسان جنوبی، اصفهان، خوزستان، کرمانشاه، کردستان، لرستان، بوشهر، گیلان، قم، چهارمحال بختیاری و کرمان فردا در همدان آغاز می‌شود.

با ورود تیم‌ها به همدان، جلسه هماهنگی و قرعه‌کشی مسابقات، امروز عصر در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار می‌شود تا تیم‌ها برای صعود به دسته اول و جلوگیری از سقوط به دسته پایین‌تر حریفان خود را بشناسند.

گفتنی است پرونده مسابقات بسکتبال دسته اول دختران دانشگاه آزاد اسلامی که با حضور تیم‌های همدان، مازندران، البرز، آذربایجان شرقی، تهران، کرمان، فارس و خراسان رضوی در همدان در جریان بود، پنج‌شنبه 8 مرداد با معرفی تیم قهرمان و دو تیم سقوط کننده به دسته پایین‌تر بسته شد.

در این رقابت‌ها قرار بود 8 تیم همدان، مازندران، البرز، آذربایجان شرقی، تهران، کرمان، فارس و خراسان رضوی حضور داشته باشند که تیم کرمان نتوانست در همدان حضور یابد تیم‌های حاضر در دو گروه تقسیم‌بندی شده که در گروه «الف» تیم‌های آذربایجان شرقی، تهران، مازندران و خراسان رضوی و در گروه «ب» تیم همدان به همراه البرز و فارس به صورت دوره‌ای با هم به رقابت پرداختند.

در پایان مرحله گروهی سرانجام 4 تیم خراسان رضوی، تهران، فارس و همدان به مرحله نیمه‌نهایی صعود کردند و به صورت ضربدری با هم مسابقه دادند تا چهره تیم‌های فینالیست مشخص شود.

دیدار رده‎بندی بین دو تیم فارس و خراسان رضوی برگزار شد که مشهدی ها عملکرد بهتری نسبت به حریف داشتند و با نتیجه 49 بر 42 پیروز شدند تا تیم برنزی این رقابت‌ها لقب بگیرند و با کاپ سومی به شهرشان بازگردند.

دیدار فینال هم بین دو تیم مدعی همدان و تهران برگزار شد که در نهایت در یک بازی زیبا و تماشاگرپسند، دختران پایتخت تنها با دو اختلاف با نتیجه 73 بر 71 میزبان را مغلوب کردند و بر سکوی قهرمانی این رقابت‌ها ایستادند.

مسابقات سراسری رشته‌های تیمی دانشگاه آزاد اسلامی با رقابت 3 هزار دانشجو در 8 شهر و در سه دسته برگزار می‌شود که در دسته اول 8 تیم، دسته دوم 10 تیم و دسته سوم 10 تا 15 تیم حضور دارند.