مسابقات دسته دو هندبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهر

تصویر مطلب مسابقات دسته دو هندبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهر
  • شنبه 10 مرداد 1394
مسابقات سراسری هندبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی با حضور ورزشکاران هندبالیست در 10 تیم برتر دسته دوم، در سالن ورزشی شهدا مجتمع ورزشی واحد قائم شهر آغاز می‌شود.

هندبالبه گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، کوروش علیزاده مسئول اجرایی مسابقات در ارتباط با برگزاری مسابقات دسته 2 سراسری هندبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی در واحد قائم شهر گفت: رقابت‌ها از فردا در دو گروه A و B با حضور تیم های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، یزد، همدان، خوزستان، کرمان، مرکزی و گلستان آغاز می شود.

وی افزود: این دوره از مسابقات به همت معاونت ورزش دانشگاه آزاد اسلامی از سوم مرداد سال جاری آغاز و تا بیست و پنجم مرداد در واحد قائم شهر برگزار می‌شود.

علیزاده در خصوص شرایط این واحد دانشگاهی اظهار داشت دانشگاه آزاداسلامی واحد قائـم شهر با مدیریت و پتانسیل بالایی که در حوزه تربیت بدنــــی دارد و با تربیت قهرمانانی همچون بهداد سلیمی، بهادر مولایی، سجاد عباسی، فاطمه چالاکی، حسین توکلی، جابــر صادق زاده، سیداحــمد محمدی، حسن یزدانی، محمد طلائی، کیوان قنبرزاده، محسن حاجـی پور، بهنام طیبی و... توانسته در سطــح کشور و منطقه خوش بدرخشد.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامـی واحدقائم شهر با دارا بودن مجتمع پژوهشی و ورزشی به مساحت 15 هکتار در کیلومتر 5 جاده قائم شهر به کیاکلا، توانسته است در بخش ورزشی و رفاهی فعال و موفق باشد.

مسئول اجرائی مسابقات ادامه داد: 500 ورزشکار، مربی و داور از استان‌های مختلف میهمان این واحد دانشگاهی هستند. مجتمع ورزشـی واحد قائم شهر با داشتن امکاناتـی همچون زمین چمن فوتبال استاندارد و سالن های ورزشی چندمنظوره باکف پوش استاندارد با فضای3200 متر مربع، 1600 مترمربع سالن کشتی، سالن رزمی، سالن تنیس روی میز و بدمینتون و 17000 مترمربع زمین ورزشی، چـمن، پیست دوومیدانـی استاندارد و سالن های تمرین جانبی، امکان برگزاری کلاسهای علمی و مسابقات استانی و کشوری را دارد.