تصویر مطلب نتایج اولین روز رقابتهای فوتسال دسته 2 پسران دانشگاه آزاداسلامی در واحد نجف آباد
  • یکشنبه 11 مرداد 1394
  • 2089
در نخستین روز از رقابتهای تیم های فوتسال دسته 2 پسران، تیم های البرز، آذربایجان غربی و چهار محال وبختیاری برابر حریفان خود به برتری دست یافتند

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مراسم قرعه کشی مسابقات فوتسال دانشجویان دسته 2 دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر سلیمانی معاون دانشجویی واحد نجف آباد، دکتر همتی نماینده معاونت ورزش دانشگاه آزاد اسلامی، صدقی سرپرست فنی مسابقات به همراه سرپرستان و مربیان تیم ها و دیگر مسئولان برگزار شد.

این مسابقات در قالب دو گروه A (تیم‌های البرز، اصفهان، آذربایجان غربی، تهران و آذربایجان شرقی) و گروه B (تیم‌های خراسان شمالی، چهار محال وبختیاری، اردبیل، تهران و مرکزی) با حضور 150 ورزشکار در قالب 10 تیم از امروز در مجموعه ورزشی پوریای ولی دانشگاه نجف آباد آغاز شد.

در روز اول بازی های مقدماتی، تیم البرز برابر کرمان به میدان رفت و با حساب 2 بر 0 به برتری دست یافت. همچنین تیم استان آذربایجان غربی در برابر استان اصفهان با انجام یک بازی دیدنی به برتری 3 بر 1 رسید. تیم های خراسان شمالی و تهران نیز در مصاف با هم، با نتیجه پرگل 3 بر 3 به تساوی رضایت دادند و تیم چهار محال و بختیاری با نتیجه 3 بر 2 تیم اردبیل را شکست داد .

مسابقات قهرمانی فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی تا 25 مردادماه سال جاری درمجموعه ورزشی پوریای ولی واحد نجف آباد ادامه دارد.