با حضور مسئولان دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه افتتاح شد؛

تصویر مطلب مسابقات سراسری والیبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی
  • دوشنبه 12 مرداد 1394
  • 2019
مراسم افتتاحیه مسابقات سراسری والیبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، با حضور مسئولان دانشگاهی، در سالن حضرت ولیعصر (عج) واحد فیروزکوه برگزار شد.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در این مراسم دکتر علی اصغر رستمی (رئیس واحد فیروزکوه)، مهندس پرستار (نماینده معاونت ورزش)، دکتر توسلی (رئیس انجمن والیبال دانشگاه آزاد اسلامی)، مشفقی (ناظر فنی مسابقات)، قدیمی (ناظر مالی مسابقات ) و تیم های شرکت کننده حضور داشتند.

در ابتدای مراسم دکتر توسلی رئیس انجمن والیبال دانشگاه آزاد اسلامی به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: این مسابقات محل ظهور استعدادهای باارزش جوانان دانشجو در عرصه ورزش دانشگاهی است.

دکتر توسلی همچنین از مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه به دلیل میزبانی خوب این مسابقات ورزشی تشکر و قدردانی کرد.

درادامه حجت الاسلام دکتر علی اصغر رستمی رئیس واحد فیروزکوه ضمن خیر مقدم به حاضران، اظهار داشت: موجب خرسندی است که امروز به برکت این دانشگاه مردمی، شاهد شکوفایی استعدادهای درخشان در عرصه ورزش هستیم و این چیزی نیست جز تحقق وعده الهی یعنی برکت به تلاش و کوشش خالصانه شما مسئولان و دانشجویان عزیز که امروز در مجموعه دانشگاه آزاداسلامی تلاش می کنید.

وی افزود: تندرستی و ورزش درکنار علم و دانش، دو بالی است که انسان را متعالی می کند.

گفتنی است 10 تیم برتر دانشگاهی شامل آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، لرستان، البرز، گیلان، فارس، سمنان و قزوین در لیگ دسته دوم به رقابت خواهند پرداخت.

درپایان روز نخست از این رقابتها، تیم های دانشجویان استان فارس در برابر لرستان، تیم آذربایجان غربی درمقابل سمنان، تیم البرز درمقابل گیلان و تیم قزوین دربرابر خوزستان پیروز میدان بودند .

بنابراین گزارش، دو تیم سیستان و بلوچستان و آذربایجان شرقی نیز در این روز با قرعه استراحت روبه رو شدند.