اعلام زمان مصاحبه برخی رشته های دوره دکتری پژوهش محور

تصویر مطلب اعلام زمان مصاحبه برخی رشته های دوره دکتری پژوهش محور
  • دوشنبه 17 فروردین 1394
معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی گفت: پذیرفته شدگان دکتری پژوهش محور می توانند با مراجعه به سایت www.azmoon.net از زمان مصاحبه و مکان مصاحبه خود مطلع شوند.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علوی فاضل درخصوص رشته های اعلام شده برای مصاحبه گفت: در حال حاضر زمان مصاحبه 7 رشته شامل برنامه ریزی درسی، فلسفه تعلیم و تربیت، روانشناسی تربیتی، روانشناسی عمومی، روانشناسی سلامت، روانشناسی و آموزش کودکان استثنایی و مشاوره در سایت اعلام شده است.

علوی فاضل افزود: پذیرفته شدگان باید در روزهای مصاحبه اصل مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد به ضمیمه ریز نمرات هر دو مقطع، طرح تحقیقاتی و فرم پروپزال، سوابق و تولیدات علمی و یک نسخه از پایان نامه کارشناسی ارشد خود را همراه داشته باشند.

وی تأکید کرد: حضور استاد راهنما در جلسه مصاحبه پذیرفته شدگان این مقطع الزامی است. اساتید باید آخرین حکم کارگزینی خود را نیز در جلسه مصاحبه به همراه داشته باشند.

معاون سنجش و پذیرش در ادامه گفت: چنانچه پذیرفته شده ای طرح پژوهشی خود را با استاد راهنمایی که بیش از دو دانشجو در این مقطع دارد، انتخاب کرده باشد، لازم است استاد راهنمای خود را قبل از جلسه مصاحبه تغییر داده و فرم طرح تحقیقاتی را دوباره تکمیل کند و به تایید استاد راهنمای جدید برساند.

علوی فاضل در پایان اظهار داشت: زمان مصاحبه سایر رشته های دکتری پژوهش محور نیز متعاقباً اعلام خواهد شد.