رئیس مرکز امور هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی:

فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی تا پایان آبان اعلام می‌شود

تصویر مطلب فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی تا پایان آبان اعلام می‌شود
  • جمعه 7 آبان 1395
رئیس مرکز امور هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی از اعلام فراخوان جذب هیات علمی این دانشگاه تا پایان آبان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علیرضا وحیدی رئیس مرکز امور هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: «بررسی وضعیت اعلام نیاز واحدها برای اولین فراخوان جذب اعضای هیات علمی سال 95 در امور هیات علمی سازمان مرکزی شروع شده است و ما در حال جمع‌آوری اطلاعات لازم و ارائه الگوی مناسب برای جذب هیات علمی در استان‌ها هستیم.»

وحیدی گفت: «با توجه به جذب حدود سه هزار نفر عضو هیات علمی جدید در فراخوان‌های 941 و 942 امید است بتوانیم به تعهدات دانشگاه مبنی بر جذب سالانه پنج هزار نفر عضو هیات علمی جامه عمل بپوشانیم.»

او افزود: «بنابراین در نظر داریم تا پایان آبان‌، سامانه جذب هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی فعال شود تا متقاضیان بتوانند در این فراخوان ثبت‌نام کنند.»

رئیس مرکز امور هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «این فراخوان قرار بود اول آبان اعلام شود ولی به دلیل درخواست اکثر واحدهای دانشگاهی مبنی بر تعویق در اعلام فراخوان برای بررسی دقیق تعداد هیات علمی مورد نیاز، این امر با تاخیر انجام می‌شود.»