برگزاری مراسم شب هفت آیت الله هاشمی رفسنجانی «ره» در مسجد الرسول «ص» دانشگاه آزاد اسلامی استان قم

تصویر مطلب دکتر رهنمای رودپشتی: آیت الله هاشمی رفسنجانی عاشق دانشگاه آزاد اسلامی، فرمانده پیروز جنگ و دلسوز مردم ملت ایران بود
  • دوشنبه 27 دی 1395
دکتر فریدون رهنمای رودپشتی معاون برنامه ریزی و اقتصاد دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم شب هفت آیت الله هاشمی رفسنجانی «ره» که در مسجد الرسول «ص» دانشگاه آزاد اسلامی استان قم برگزار شد، گفت: همانطوریکه دکتر میر زاده در جلسه هیات رییسه اشاره کرد دانشگاه آزاد اسلامی پدر معنوی خود را از دست داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، معاون برنامه ریزی و امور اقتصاد دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد : آیت الله هاشمی یک قهرمان ملی و امیر کبیر دیگر است و قهرمان مبارزه با استعمار و استکبار و یک انقلابی مظلوم بود امروز نه تنها دانشگاه آزاد اسلامی پدر معنوی خود را از دست داد بلکه ملت شریف ایران از شخصیتی علمی معنوی و سیاسی محروم شد.

وی در ادامه افزود: آیت الله هاشمی رفسنجانی عاشق دانشگاه آزاد اسلامی فرمانده پیروز جنگ و دلسوز مردم ملت ایران بود تواضع در عین قاطعیت ، مهربانی و آینده نگری از خصوصیات ایشان بود.

دکتر رهنمای رودپشتی گفت : راه هاشمی رفسنجانی راه حضرت امام و راه مقام معظم رهبری است و تا زمانی که توفیق خدمت داشته باشیم راه او را ادامه خواهیم داد.

آیت الله سید محمد غروی : آیت الله هاشمی رفسنجانی از آغاز هدفی جزخدمت به مردم ، انقلاب و نهضت نداشتند

در ادامه مراسم عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، هدف آیت الله هاشمی رفسنجانی را از آغاز، خدمت به مردم ، انقلاب و نهضت دانست .

آیت الله سید محمد غروی در این مراسم گفت: آیت الله هاشمی رفسنجانی در پرتوی رهبری حضرت امام «ره» فعالیت خود را شروع کردند و دارای مغزی متفکر، سیاسی و برنامه ریز بودند و در این رابطه از هیچ تلاشی دریغ نکردند دست تقدیر این چنین بود که ایشان باید در خدمت انقلاب و امام باشد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در ادامه افزود: ایشان جزء معدود افرادی بودند که با انقلاب همراه و تمام نیروی خود را بکار گرفتند و تمام خطر ها را به جان خریدند و به آن قسمت مبارزاتی سخت پرداخته بودند .

وی سعه صدر آیت الله هاشمی رفسنجانی را مهم برشمرد و خاطر نشان کرد : ایشان از آغاز هدفی جز خدمت به مردم ، انقلاب و نهضت نداشتند و تمام تلاش این بزرگوار برای این هدف به کار گرفته شد و همه آنها با وجود سعه صدر و تحمل سختی ها و مشکلات و تحمل بسیاری از زبان های تند و تیز که از ناحیه دوستان و غیر دوستان همراه بود به نتیجه رسید.

عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان قم افزود : مسئولیت جانشین فرماندهی کل قوا توسط ایشان در دوران جنگ و مدیریت آن از مهمترین نقش های دوران بعد از انقلاب بود که در پایان جنگ به اوج خود رسید و با توجه به اینکه ادامه جنگ به جهت فشار های خارجی بسیار دشوار و دشمن جایگاه خود را تثبیت کرده و شرایط بسیار بحرانی بود، آیت الله هاشمی رفسنجانی با درایت خود با طرح مسائل با حضرت امام «ره»منجر به پیام عاطفی رهبر کبیر انقلاب شد .

وی ادامه داد : مساله انقلاب و مقام معظم رهبری خط قرمز آیت الله هاشمی رفسنجانی «ره» بود و اعتقاد داشت بدون رهبری و ولایت فقیه ، نظام ما یک نظام اسلامی نمی تواند باشد .

آیت الله سید محمد غروی ، دانشگاه آزاد اسلامی را فرصتی برای نظام دانست و افزود : دانشگاه آزاد اسلامی فرصتی برای نظام بود که با تلاشها و کوشش های ایشان و با نظر رهبری و حضرت امام تاسیس و سنگینی کار بر روی ایشان قرار داشت و فراموش نکنیم که این دانشگاه ، اسلامی است و اساتید و دانشجویان آن باید با این پسوند هماهنگ باشند.

گفتنی است مراسم هفتمین شب درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی «ره» که در مسجد الرسول «ص» دانشگاه آزاد اسلامی استان قم برگزار شد دکتر فریدون رهنمای رودپشتی به نمایندگی از رییس دانشگاه آزاد اسلامی ، دکتر محمد سالار کسرایی دبیر هیات امنا و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان قم ، آیت الله سید محمد غروی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، مقامات و مسئولین استانی ، روسای دانشگاهها ، اعضای هیات علمی ، کارکنان و دانشجویان حضور داشتند .