13/02/2018 07:46

امروز؛ اعلام نتایج کارشناسی پیوسته و ناپیوسته براساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی

نتایج کارشناسی پیوسته و ناپیوسته بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی امروز 24 بهمن ماه اعلام می شود. <br/>

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نتایج کارشناسی پیوسته و ناپیوسته بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی امروز (24 بهمن ماه) اعلام می شود.
داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.net از نتایج انتخاب رشته خود اطلاع یابند.
براساس اعلام روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، پذیرفته شدگان می توانند با مراجعه به پورتال این مرکز به نشانی sanjesh.iau.ac.ir در قسمت راهنمای ثبت نام، از مدارک لازم جهت ثبت نام آگاهی یابند و مطابق زمان بندی اعلام شده به محل دانشگاهی قبولی جهت ثبت نام مراجعه نمایند.