05/12/2018 10:07

رونمایی از ۵ محصول واحد علوم و تحقیقات در اولین فن بازار دانشگاه آزاد اسلامی

همزمان با برگزاری اولین فن‌بازار دانشگاه آزاد اسلامی با محوریت تجهیزات پزشکی، از ۵ محصول واحد علوم و تحقیقات رونمایی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد علوم و تحقیقات، همزمان با برگزاری اولین فن‌بازار دانشگاه آزاد اسلامی با محوریت تجهیزات پزشکی، از ۵ محصول مرکز تحقیقات مهندسی در پزشکی و بیولوژی واحد علوم و تحقیقات در غرفه این واحد دانشگاهی رونمایی می‌شود.

دستگاه الکترومایوگرافی بیسیم تک کاناله، گجت الکتروکاردیوگرافی تلفن همراه، دستگاه الکترومایوگرافی ۱۶ کاناله رومیزی، دستگاه ثبت بلندمدت الکتروانسفالوگرافی تک کاناله (سه الکترود) و دستگاه جیبی سنجش گاز الکل، محصولاتی هستند که از سوی واحد علوم و تحقیقات در اولین فن‌بازار دانشگاه آزاد اسلامی با محوریت تجهیزات پزشکی رونمایی خواهد شد.

اولین فن‌بازار دانشگاه آزاد اسلامی ۱۷ لغایت ۱۹ آذرماه در محل دائمی نمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود.