09/01/2019 13:31

نخستین رویداد استارتاپ ویکند دارویی در دانشگاه آزاد اسلامی دامغان برگزار می شود

نخستین رویداد استارتاپ ویکند دارویی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با محوریت غذا، دارو و سلامت برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از معاونت علوم پزشکی، نخستین استارتاپ ویکند دارویی به همت مرکز رشد علوم دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با محوریت غذا، دارو و سلامت از اول تا سوم اسفند ماه سالجاری برگزار می شود.

این رویداد با هدف گردهمایی فعالان بخش صنعت و دانشگاه در زمینه دارو، غذا و سلامت طراحی شده است.

در این رویداد ضمن ایجاد بستر مناسب برای حضور افراد و تیم های دارای ایده از اساتید و کارشناسان خبره صنعت غذا و دارو نیز جهت برگزاری کارگاههای آموزشی و ارائه مشاوره دعوت بعمل آمده است.

صاحبان ایده می توانند در این رویداد ضمن بهره مندی از مشاوره اساتید و کارشناسان، با شرکتهای فعال داروسازی و صنایع غذایی برای تجاری سازی ایده های خود مذاکره کنند.