18/02/2019 08:58

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد

حضور 100 نخبه در واحدهای ویژه دانشگاه آزاد اسلامی

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: 100 نفر از دانشجویان مقیم خارج از کشور که در دانشگاه های معتبر تحصیل کرده اند را با کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در واحدهای ویژه به خدمت خواهیم گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری ایسکانیوز، دکتر بیژن رنجبر قائم مقام رئیس دانشگاه در امور آموزش عالی و ساماندهی پژوهش های تحصیلات تکمیلی و مدیر مرکز جذب و امور هیأت علمی درخصوص جذب نخبگان در واحد های ویژه دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دو، سه ماه قبل قراردادی با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای جذب نخبگان امضاء کردیم، البته جذب نخبگان را به صورت کلی در دستورکار قرار داده ایم، اما به صورت خاص 100 نفر از این دانشجویان مقیم خارج از کشور که در دانشگاه های معتبر تحصیل کرده اند را با کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به خدمت خواهیم گرفت.

وی افزود: قرار بر این است که 100 نفر از نخبگان به عنوان همکاران هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در واحدهای ویژه فعالیت خود را آغاز کنند. به طور کل 40 واحد ویژه داریم، اما فعلاً چند واحد که از امکانات ویژه ای برخوردار هستند، نخبگان را جذب خواهند کرد.

قائم مقام رئیس دانشگاه در امور آموزش عالی و ساماندهی پژوهش های تحصیلات تکمیلی و مدیر مرکز جذب و امور هیأت علمی، در مورد جذب فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی در هیات علمی گفت: قرار است سالی هزار نفر از فارغ التحصیلان جوان دانشگاه آزاد اسلامی که دکتری تخصصی در زمینه های مختلف دارند را دعوت به همکاری و جذب هیات علمی کنیم.

دکتر رنجبر تصریح کرد: در حال حاضر اطلاعات 540 نفر از کسانی که در فراخوان اول هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی ثبت نام کرده بودند، ارزیابی شده و به زودی اطلاعات مابقی متقاضیان مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

وی خاطرنشان کرد: دکتر طهرانچی با حضور در عراق قراردادی با وزیر علوم این کشور منعقد کرد تا در زمینه های مختلف علمی و فناوری همکاری داشته باشیم.

قائم مقام رئیس دانشگاه در امور آموزش عالی و ساماندهی پژوهش های تحصیلات تکمیلی و مدیر مرکز جذب و امور هیأت علمی اظهار داشت: مدارس عالی مهارت دانشگاه آزاد اسلامی در آینده گسترش پیدا خواهد کرد. این مدارس به دانشجویان و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی کمک می کند تا پس از فارغ التحصیلی، مهارت لازم و کافی در رشته تخصصی خود داشته باشند.