12/05/2019 08:46

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل تأکید کرد

تلاش برای رسیدن به دانشگاهی در تراز نظام جمهوری اسلامی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گفت: تلاش می‌کنیم تا دانشگاه در تراز نظام جمهوری اسلامی فعالیت کند.<br/><br/>

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اردبیل، دکتر اسحاق رسولی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در دومین نشست وحدت حوزه و دانشگاه در حوزه علمیه اردبیل گفت: نقاط مشترک بین حوزه و دانشگاه بسیار است و انقلاب حاصل همگرایی حوزه و دانشگاه است تصمیم داریم در دانشگاه آزاد اسلامی مناسبتی کار کردن را کم و به جریان‌سازی فرهنگی کمک کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل به نشست‌های قبلی با حوزه‌ علمیه اشاره کرد و گفت: سؤالاتی که مطرح شده بود، نشان داد که نشست‌های مشترک، نتایج بسیار مفید و سودمندی دارد.

در ادامه این نشست اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل و حوزه‌ علمیه‌، به ارائه نظرات و پیشنهادات خود درخصوص وحدت حوزه و دانشگاه پرداختند.