12/06/2019 16:55

دکتر رنجبر در اجلاس رؤسای واحدها خبر داد

جذب اساتید جوان، متعهد و در تراز انقلاب در دانشگاه آزاد اسلامی

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این دانشگاه به دنبال جذب اساتید جوان، متعهد و در تراز انقلاب اسلامی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر بیژن رنجبر قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در همایش رؤسای واحدهای دانشگاهی که امروز در سالن همایش کتابخانه واحد علوم و تحقیقات برگزار شد، با بیان اینکه انقلاب اسلامی در طول 40 سال گذشته به دستاوردهای عظیمی در حوزه های مختلف دست پیدا کرده، گفت: اتکا به توان داخلی، به اوج رسیدن مشارکت مردمی، ایستادگی روزافزون در برابر مستکبران، ثبات، امنیت و حفظ تمامیت ارضی و ... از جمله دستاوردهای انقلاب اسلامی است.

وی با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال جذب اساتید جوان، متعهد و در تراز انقلاب اسلامی است، اظهار داشت: موتور پیشران گام دوم انقلاب اسلامی، جوانان نخبه، با انگیزه، انقلابی، متعهد، کارآمد و متخصص هستند.

قائم مقام رئیس دانشگاه در امور آموزش عالی و ساماندهی پژوهش های تحصیلات تکمیلی لازمه تحقق گام دوم انقلاب اسلامی را رویکرد جهادی هوشمندانه ذکر کرد و افزود: دانشگاه آزاد اسلامی می‌خواهد بر روی مباحثی همچون حل مسائل کشور، حفظ شتاب علمی و گسترش مرزهای دانش فعالیت کند.

وی با تأکید بر اصلاح ساز و کارهای جذب و ارتقای اعضای هیأت علمی، گفت: استفاده از ظرفیت اندیشکده های جوان کشور، تغییر پایه شتاب علمی از تعداد مقالات به پیشرفت های کیفی، فناورانه و کاربردی تر، سازوکارهای جذب و ارتقاء بر پایه آمایش، استفاده از روش های مشارکتی در طراحی سازوکارها و ... از راهبردهای اصلاح سازوکارهای جذب و ارتقای اعضای هیأت علمی است.