11/08/2019 12:30

دکتر برهانی‌فر تأکید کرد

اجرای طرح‌های پژوهشی و فعالیت‌های دانش‌بنیان در راستای رفع نیازهای جامعه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج بر اجرای طرح های پژوهشی و فعالیت های دانش بنیان در راستای رفع نیازهای جامعه تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد کرج، دکتر محمدحسن برهانی‌فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در سیزدهمین جلسه هیئت ‌امنای این دانشگاه، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، دانشگاهی جامع با رویکرد فعالیت های بین المللی است که رایزنی برای همکاری با کشورهای حوزه خلیج فارس، آسیای میانه، عراق، افغانستان، پاکستان، موریتانی و چین را انجام داده است.

دکتر برهانی فر با اشاره به برخی رویدادهای مهم دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در سال جاری اظهار داشت: برگزاری همایش ملی بتن و مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری استان البرز به میزبانی واحد کرج و همچنین نشست مشترک با هیأت چینی در خصوص سیل و راهکارهای مقابله با آن از مهمترین این رویدادهای علمی این دانشگاه در سال جاری است.

وی بر اجرای طرح های پژوهشی و فعالیت های دانش بنیان در راستای رصد و رفع نیازهای جامعه و رهایی از وابستگی به واردات در کشور تأکید کرد و افزود: بر این باوریم که با تلاش هدفمند و با ساماندهی پژوهش ها می توانیم در راستای بی نیازی از واردات بسیاری از محصولات گام های مؤثری برداریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز از طرح ساخت و تولید هواپیماهای سبک در واحد کرج خبر داد و گفت: بررسی های دقیق و کارشناسانه بر روی این طرح در حال انجام است.