25/03/2020 14:26

ارسال کمک‌های دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان به مناطق سیل زده

کمک های غیر نقدی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان به مناطق سیل زده جازموریان و زهکلوت ارسال شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد رفسنجان، به دنبال وقوع سیل و آب‌گرفتگی در برخی نقاط جنوب استان کرمان و با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری برای یاری‌رساندن دستگاه‌های دولتی و مجموعه‌های مردمی به سیل‌زدگان و جلوگیری از خسارت‌های بیشتر، اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان با رعایت نکات بهداشتی همسو با سایر اقشار مردم کمک های غیرنقدی خود را که شامل 550 بسته مواد غذایی و بهداشتی از قبیل برنج، سویا، روغن مایع، تن ماهی، مواد شوینده بهداشتی است را به مناطق سیل زده جازموریان و زهکلوته ارسال کردند.

لازم به ذکر است مبلغ 300میلیون ریال از بودجه فرهنگی واحد رفسنجان در جهت کمک به سیل زدگان جازموریان و زهکلوت تخصیص یافت.