28/06/2020 10:08

گرامیداشت هفته قوه قضائیه در دانشگاه آزاد اسلامی خرم آباد

مراسم گرامیداشت شهدای  7 تیر و هفته قوه قضائیه در دانشگاه آزاد اسلامی خرم آباد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد خرم آباد، به مناسبت 7 تیر سالروز شهادت مظلومانه شهید دکتر بهشتی و 72 نفر از یاران صدیق امام (ره) و انقلاب، مراسمی با حضور دکتر سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و اعضای هیأت رئیسه این واحد در محل یادمان شهدای گمنام برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام مومنی منش معاون فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای این حادثه تروریستی، گفت: هدف نهایی همه پیامبران الهی برپایی قسط و عدل در همه ابعاد آن در جامعه است و اصولاً اساس تشکیل حکومت اسلامی نیز برپا کردن عدالت است.

حجت الاسلام مومنی منش در ادامه افزود: شهید دکتر بهشتی از شخصیت های برجسته انقلاب اسلامی است که در سال های نخستین پیروزی انقلاب اسلامی در تشکیل مجلس خبرگان قانون اساسی و تدوین قانون اساسی و شکل گیری نظام قضایی بر مبنای قوانین اسلامی در کشور نقشی بی بدیل داشت.

در ادامه این مراسم، حمیدرضا زهره ای معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد نیز ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهید مظلوم دکتر بهشتی و یاران ایشان، گفت: استان لرستان نیز در این حادثه با تقدیم دو شهید والامقام به اسلام و انقلاب سهیم بود.

زهره ای در ادامه اظهار داشت: منافقین کور دل در آن سال ها پس از تلاش های گسترده و بی ثمر در تخریب شخصیت انقلابی شهید دکتر بهشتی و نثار تهمت های فراوان به این شهید بزرگوار در نهایت تصمیم گرفتند که به کمک عناصر نفوذی خود ایشان را به شهادت برسانند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد تأکید کرد: هر چند در این حادثه ناگوار جمعی از بهترین و ارزشمند ترین فرزندان این مملکت به شهادت رسیدند، ولی باعث شد که چهره واقعی منافقین برای مردم آشکار شود و این جنایتکاران بیش از گذشته در مقابل مردم روسیاه شوند و در نهایت توانست خونی تازه در رگ های انقلاب جاری ساخته و باعث استحکام و اقتدار بیشتر نظام مقدس جمهوری اسلامی شود.

در پایان این مراسم با نثار گل و قرائت فاتحه به مقام والای شهدای گمنام، شهدای انقلاب، شهدای جنگ تحمیلی، شهدای مدافع حرم و شهدای سلامت ادای احترام شد.