22/02/2021 16:52

نخستین نشست طرح آموزشی شهید سلیمانی در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد

نخستین نشست طرح آموزشی شهید سلیمانی در دانشگاه آزاد اسلامی با حضور مسئولان و معاونان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نخستین نشست طرح آموزشی شهید سلیمانی عصر امروز با حضور مسئولان و معاونان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر محمد شریفانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی در تالار حافظ سازمان مرکزی برگزار شد.

در این نشست پیشنهادات مسئولان و معاونان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر ارتقاء کیفیت، کمیت و تنوع بخشی به مسابقات قرآنی و فعالیت های حوزه قرآن و عترت مورد بررسی قرار گرفت.

در ادامه این نشست حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی میراحمدی معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، پیرامون موضوعات مربوط به فعالیت دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی مباحثی را مطرح کرد.